In Beweging

Kom in Beweging  op jouw manier:

Ga voor balans met de yogalessen of doe mee met de buitenfitness. Ontdek en ervaar jouw kracht, en hoe fijn het is om in beweging te zijn. Naast een lekker uur en een goed gevoel neem je altijd iets mee naar huis om in het dagelijks leven toe te passen of om zelf te trainen. Of Ga Suppen!

Yoga: Ga voor Balans

Een gezond lichaam én een gezonde geest in één. Een yoga groepsles waarbij je niet alleen bewust bezig met je fysieke houding maar ook ademhaling en je eigen lichaamsgevoel. Ik geef zowel Yang (krachtige) als Yin (rustige) lessen. Zo ervaar je de verschillen en leer je dat je lijf beide nodig heeft. Bewust in je lichaam komen, bewegen, beleven en meenemen naar huis. 

In de wintermaanden zijn de yogalessen binnen en vanaf het voorjaar gaan we lekker naar buiten. Ik zoek graag diverse plekken op in de natuur, zodat je beleving buiten ook iedere keer anders is. 

Wanneer:

Wekelijks maandag van 20:30 tot 21:30

Waar:

Van oktober tot april: Buurthuis de Vierkap, Vlietkade 37 Zevenhuizen

Van april tot oktober: Buitenyoga: Bij Ga voor Gezond aan de waterkant, in de tuin of een mooie plek in het bos.

Prijs:

Proefles: € 7,50, Losse les: € 11,- of strippenkaart voor 10 lessen: € 100,-

Doe je mee op maandagavond?

Buiten Fitness

Ontdek in de buitenlucht hoe je kracht en uithoudingsvermogen kunt verbeteren. In een serie van 6 Buiten Fitness lessen ga je de omgeving en je eigen lichaam gebruiken. In verschillende trainingsvormen kun je ontdekken en kiezen wat bij jou past. Bij een fit lijf hoort een fit en fris hoofd, je leert dus ook over rust, herstel en in aandacht zijn. Zo kom je nog verder naar een gezondere versie van jezelf.

 

Het Buiten Fitness pakket bestaat uit:

  • 2x Bootcamp les: spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en gebruik van de omgeving. Daarnaast werk je aan je uithoudingsvermogen.
  • 2x XCO Power Walking: versterk je core met XCO oefeningen tijdens een intensieve wandeling
  • 1x Buitenyoga: voel je innerlijke kracht en  versterk je mind
  • 1x Mindfulness buiten: ervaar bewust je lijf en de mooie natuur in het moment

Wanneer:

Op 16 januari 2023 start een nieuw blok van 6 lessen. Zes weken iedere maandag van 9:00 tot 10:00u. De lesdagen zijn: 16 januari, 23 januari

30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari

Waar:

Start bij Ga voor Gezond, vanuit daar gaan we langs de Rotte en het Hoge Bergse Bos in

Prijs:

6 lessen: € 60,-

Suppen

Balans in je leven en balans op de plank! Stand Up Paddling (SUP) is een fijne buitenactiviteit, een toegankelijke watersport voor jong en oud. Staand op je board peddel je door het water. Iedereen kan leren suppen.

In de zomermaanden is Ga voor Gezond de thuisbasis voor Ga Suppen. Je kunt leren suppen, en verschillende lessen zoals supyoga, supfit of sup techniek lessen doen. Maar ook je eigen sup huren, suppen onder begeleiding met je eigen groep of meedoen aan een van de speciale tochten. 

Laat je meevoeren over de Rotte, het kabbelende water tussen het wuivende ruisende riet. Vanaf de Rottekade kun je de Rotte uit peddelen, bijvoorbeeld naar de Rottemeren of het Hoge Bergse Bos. Jij in de natuur, de bries door je haren en de zon in je gezicht. Met op de achtergrond de fluitende vogels. Life is good!