Individuele coaching

Voor iedereen die zijn leefstijl wil verbeteren. Een persoonlijke aanpak waarin we toewerken naar jouw stip aan de horizon. Ik geef je handvatten om gezonde keuzes te maken, een zetje of steun waar nodig, een oppepper om het vol te houden en ben je klankbord. Jij gaat ervaren, reflecteren, echt naar jezelf kijken, leren en stap voor stap blijvend veranderen. Tot je klaar bent om je eigen weg verder te gaan.

 

De coachsessies zijn gericht een of meerdere pijlers van een gezonde leefstijl. Een eenmalig coachgesprek kan al je inzichten geven om zelf verder te gaan. Jij begint al meteen met de eerste aanpassingen in jouw leefstijl. Maar ook: bijhouden, opzoeken, lezen, uitproberen en ervaren. Bij iedere vervolg coachsessie bespreken we jouw veranderproces. Afhankelijk van de behoefte zit er zo'n 3-4 weken tussen iedere sessie. 

 

Kies voor losse sessies, een pakket voor 3 of 6 maanden of we spreken een vast aantal sessies af. 

Losse Coachsessie

Hoe ziet zo'n intake en coach sessie eruit?

Intakegesprek: om jouw doelen helder te krijgen brengen we je huidige leefstijl in kaart. Als je gericht bent op afvallen of een fitter lichaam meten we gewicht of conditie. Een complete lichaamsanalyse met bepaling van vetpercentage, spiermassa, BMI, botmassa, spierkwaliteit, buikvet, metabolische leeftijd en caloriebehoefte is ook mogelijk. Wegen mág, maar hoeft niet. We zetten jouw stip aan de horizon en de richting van jouw pad.

 

Coachsessie*: We bespreken waar je staat, de stappen die je hebt gezet en hoe verder. Om te zorgen dat je komt waar je wilt zijn. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, in de buitenlucht of de vorm van wandelcoaching. De inhoud van de coachsessie verschilt per persoon, ter illustratie een aantal voorbeelden:

  • Analyse voedingspatroon met implementatie van verbeteringen
  • Keuken Kast Kuur: ik kom langs in jouw keuken** voor tips en inspiratie 
  • Een structuur om dagelijks meer te bewegen om je fitter te voelen
  • Inzicht in het slaappatroon en manieren om beter te slapen
  • Ontspannings- en mindfulness oefeningen
  • Een privéles yoga of buitenfitness om ook thuis toe te passen

 

*   Duur intakegesprek en coachsessie: 1 uur

** Binnen een straal van 10 km, daarbuiten reiskostentoeslag

Meer weten over individuele leefstijlcoaching?

 In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en kun je je daarna een offerte op maat krijgen.