Individuele coaching

Voor iedereen die zijn leefstijl wil verbeteren. Een persoonlijke aanpak waarin we toewerken naar jouw stip aan de horizon. Ik geef je handvatten om gezonde keuzes te maken, een zetje of steun waar nodig, een oppepper om het vol te houden en ben je klankbord. Jij gaat ervaren, reflecteren, echt naar jezelf kijken, leren en stap voor stap blijvend veranderen. Tot je klaar bent om je eigen weg verder te gaan.

Het coachtraject start met het intakegesprek om jouw doelen helder te krijgen en we brengen de huidige situatie in kaart. Afhankelijk van jouw doelen en indien wenselijk doen we een meting aan gewicht, buikomtrek of conditie.

Jij begint al meteen met de eerste aanpassingen in jouw leefstijl. Maar ook: bijhouden, opzoeken, lezen, uitproberen en ervaren. Bij iedere coachsessie bespreken we jouw veranderproces. Afhankelijk van de behoefte zit er zo'n 3-4 weken tussen iedere sessie. 

Je kunt kiezen voor losse sessies of we spreken een vast aantal sessies af op basis van de intake. Of, voor wat meer houvast, een all-in pakket voor een periode van 6 maanden.

Wil je weten of leefstijlcoaching iets voor jou is? Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan vertel ik je meer.