Contactformulier

Mountain Life Retreat

Mooie bergwandelingen, suppen op het meer van Zell am See en yoga in de frisse bergluchtšŸ’š Vers & puur eten en drinken šŸ’šMindfulness en tijd voor jezelf šŸ’šEen fijn thuisEen retreat om je lijf en geest te ontspannen, in beweging te brengen, te voeden, verfrissen en op te laden. Beleef de Oostenrijkse bergen en neem dat gevoel weer mee naar huis.

Lees meer »

šŸ’«New Year Yoga FlowšŸ’«

A.s. zaterdag 7 januari een speciale buitenyoga les met alleen staande houdingen. Matje dus niet nodig wel comfortabele kleding, schoenen en evt. badkleding mee. We verzamelen bij mijn blokhut en lopen naar een mooie plek voor de yogales (1 uur) met aansluitend een nieuwjaarsduik in de Rotte (als je wilt) en koffie/thee en wat lekkers bij het kampvuur. De prijs is ā‚¬ 11 of 1 stripje voor de strippenkaarthouders.Doe je mee?šŸ§˜ā€ā™€ļøšŸ’¦šŸ”„ā˜•ļøAanmelden bij Marjolijn via PB of 06 12769573. We vertrekken vanaf de blokhut van Ga voor Gezond / Ga Suppen aan de Rottekade in Bergschenhoek.#buitenyogaĀ #winteryogaĀ #winterflowĀ #treatyourselfĀ #nieuwjaarsduikĀ #rotteĀ #rottemerenĀ #kampvuurĀ #gezondeleefstijlĀ #happynewyear

Lees meer »

Nieuwe GLI groep van start

Op dinsdag 17 januari 2023 start een nieuwe groep met de leefstijlinterventie CooL.Ā Zet nu de eerste stap naar een gezonder leven en plan je intakegesprek en eerste individuele coachsessie in. De groepssessies zijn op dinsdag van 9:00 tot 10:30. De eerste 8 maanden 1x per maand en de 16 maanden daarna 1x per 2 maanden. De data voor de individuele coachsessies worden in overleg ingepland.

Lees meer »

Locatie